Igen

har jag lyssnat till den långa raden av nedlåtande omdömen mot offentlig förvaltning i allmänhet och dess administration i synnerhet. Igen har jag valt att vara tyst. jag tar inte den striden.

Vad jag däremot inte kan förstå är varför de inte inser att de smädar mig, skymfar mig, talar nedvärderande om mig. Jag är ju en del av den offentliga administrationen.

Jag tycker de är oförskämda när de går på så där.

Vi är födda och uppvuxna i samma mylla, men ack så olika våra liv och värderingar tenderar att vara.

En reaktion på “Igen

  1. Och vet du vad. Om man betänker det hela ordentligt så smädar man hela samhället. För offentlig verksamhet är något som vi vilar på. Både vi som verkar inom den och de som lever på den. Vilket näringslivet gör i mycket, mycket hög grad. Och om sanningen ska fram så är jag rätt stolt över att finnas inom den del som verkar inom!!!

Kommentarer inaktiverade.