Jag måste inte kunna allt

så jag lämnar det där med att installera tv:n till dotter. Hon får fixa det när hon kommer. En lång koaxialkabel ska jag köpa i alla fall, så att det finns.

Igår skruvade C och jag ihop våningssängen. Jag är så fascinerad över hur han jobbar. Han tänker efter, han stressar inte och han är lugn. Det har jag inte varit med om tidigare, så jag är alldeles förvånad.

I övrigt har jag en hel hög med kartonger som ska vikas ihop och fraktas tillbaka. Jag börjar komma till ett liv. Nu saknar jag bara häftpistolen, men den ligger någonstans. Besticken var borta i en månad, vattenkokaren i sex veckor och nyss hittade jag resten av muggarna.

…och jag funderar på den vackraste mannen, han som just tappat sin första tand. Vi ska lära varandra hur det är, det där med att vara liten (fast egentligen stor) kille tillsammans med mormor. Bara med mormor.